قیمت گیربکس صنعتی

قیمت گیربکس صنعتی

قیمت گیربکس صنعتی

Blog Article

متوجه شدیم که گیربکس های صنعتی، دستگاه هایی هستند که برای تنظیم و کنترل دور و گشتاور موردنیاز در صنعت استفاده می شوند.

این دستگاه ها بین محرک (تولید کننده انرژی) و متحرک (مصرف کننده انرژی) قرار می گیرند و با دریافت نیرو از محرک، دور و گشتاور موردنیاز متحرک را به آن می رسانند.

این گیربکس، سرعت ورودی را کاهش داده و همچنین نیرو یا همان گشتاور خروجی را افزایش می دهد.

ویژگی بسیار بارز دیگر این دستگاه ها عدم محدودیت در نصب آن ها می‌باشد. می‌توان در حالت های مختلفی این گیربکس ها را نصب کرد.

گیربکس صنعتی افزاینده نیز، مانند هم نوع کاهنده خود، شامل یک سری دنده است که باز هم به طور دقیق چیده شده اند تا نسبت سرعت و نیرو را تغییر دهند. دنده های داخلی این نوع گیربکس صنعتی به گونه ای قرار داده می شوند که از طریق انتقال نیروی مکانیکی بین دنده ها، سرعت افزایش و گشتاور کاهش یابد. پس همانطور که متوجه شدیم، این جعبه دنده های صنعتی برای مواقعی که نیاز به سرعت بالا داریم و گشتاور زیادی نمی خواهیم، بسیار کاربردی هستند.

صنعت چاپ: جعبه دنده صنعتی در صنایع چاپ، برای تجهیزاتی مانند دستگاه های چاپ، بسته بندی و … به کار می روند.

برای محاسبه نسبت تبدیل یک گیربکس می توانیم از دو فرمول مختلف استفاده کنیم. در یک فرمول از سرعت ورودی و خروجی و در فرمول دیگر از تقسیم تعداد دندانه های چرخ دنده محرک و چرخ دنده های ثانویه (چرخ دنده هایی که قدرت به واسطه چرخ دنده محرک به آن ها منتقل می شود) استفاده می شود.

قیمت گیربکس های یادشده بر اساس قدرت و کاربرد آن ها ممکن است متفاوت باشد. در این مقاله سعی می کنیم تا ضمن معرفی انواع گیربکس های صنعتی، معیارها و نکات مهمی درباره نحوه خرید و انتخاب این ابزار صنعتی به شما معرفی کنیم.

قیمت موتور گیربکس اس ای دبلیو آلمان با توجه به کیفیت و ماندگاری عمر بالا، نسبت به دیگر برندهای صنعتی موجود در بازار ایران و دنیا قیمت مقرون به صرفه تری دارد که این مورد در کنار سادگی امکان پذیر بودن دی اسمبل و ری اسمبل مدل های مختلف محصولات این شرکت، محبوبیت بالایی در بین کاربران و صنعتکاران ایرانی پیدا کرده است.

گیربکس شریف: دیگر برند ایرانی که با تمرکز بر روی تولید گیربکس های هلیکال صنعتی توانسته است جایگاه خوبی در بازار ایران بدست بیاورد.

صنایع غذایی : در برخی صنایع غذایی مانند روغن کشی، آردسازی، شکرسازی و تولید شیرینی، گیربکس های صنعتی افزاینده کاربرد دارند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پس به یاد داشته باشید که جعبه دنده های افزاینده سرعت، همانطور که از نام آن ها می توان تشخیص داد، در هر صنعتی که نیاز به سرعت بالا و قدرت کم داشته باشد، حضور دارند و کار می کنند.

قبل از بیان انواع گیربکس صنعتی بهتر است کمی با نحوه عملکرد این ابزار آشنا شویم. در ابزارها و ماشین‌آلات مختلف از سیستم‌های انتقال قدرت به منظور انتقال نیرو از نقطه‌ای به نقطه مشاهده منبع دیگر استفاده می‌شود. گیربکس صنعتی یکی از ابزارهای سیستم انتقال قدرت است که بین تولید کننده قدرت (مثلا موتور الکتریکی) و مصرف کننده قدرت قرار می‌گیرد.

Report this page